Karriere

Bli en del av Elancos team

Vi søker alltid etter personer som brenner for å gjøre en forskjell og deler vår visjon om å forbedre livet for dyr og mennesker via sunne matvarer og samvær med dyr.

Se ledige stillinger hos Elanco globalt

Hvorfor Elanco?

Karrieremuligheter
Du ønsker utfordringer og utviklingsmuligheter og du ønsker å gjøre en forskjell. Vi vet hva det betyr at våre medarbeidere når karrieremålene sine, og vi gjør alt vi kan for å hjelpe dem med dette. Alle ansatte hos Elanco samarbeider med sine overordnede om personlige utviklingsplaner som skal sikre at den enkelte vokser og får suksess. Denne individuelle planen identifiserer spesifikke områder for deg og teamet ditt. Vi tilbyr globale kurs som støtter individuelle undervisningsbehov. I tillegg har vi etablert et omfattende lederutviklingsprogram for medarbeidere som aspirerer til en lederrolle.Mangfoldighet
Globaliseringen fortsetter med å endre mange industrier fra grunnen av, inklusive dem som beskjeftiger seg med dyrehelse. Elanco ønsker å opprettholde mangfoldet blant sine medarbeidere, som ved hjelp av gjensidig forståelse, verdier og respekt kan bidra til å forbedre dyrehelsen, kjæledyrs trivsel og matvaresikkerheten. Vi er stolte av å praktisere likestilling og gi likeverdige muligheter til alle våre medarbeidere.

 • Hvordan søker jeg en jobb hos Elanco?

  Ta kontakt med vårt danske kontor via e-post: elanconordic@elanco.com

 • Hvor finner jeg Elanco?

  Elancos globale hovedkvarter ligger i Greenfield i Indiana i USA. Elanco har kontorer eller fasiliteter i over 70 land. Produktene og tjenestene vi tilbyr kan variere betydelig fra land til land.


  Vårt nærmeste kontor ligger i Danmark:
  Elanco Denmark ApS
  Lautrupvang 12, 1. th.
  2750 Ballerup
  Tlf.: +45 4526 6060
  E-mail: elanconordic@elanco.com